Schimbul de mărfuri între pieţe este în permanentă creştere, necesitând soluţii optime de transport. Datorită flotei de camioane (atât ale noastre, cât şi ale partenerilor noştri, dar care sunt la dispoziţia noastră), avem posibilitate permanentă de a efectua transportul Dumneavoastră, cu orice tip de camion, în orice condiţii, pentru orice punct din Europa şi România. (vezi Servicii)

ILT efectuează transporturile cu camioane foarte sigure, de ultimă generaţie, respectând ultimele standarde şi normative europene din punct de vedere al poluării şi siguranţei. Starea tehnică perfectă a camioanelor noastre garantează siguranţa transportului mărfii Dumneavoastră.

 • Un alt avantaj major al statutului de “client ILT” este reprezentat de faptul că dispunem de o echipă ultracalificată (exspediţioneri şi şoferi) care asigură şi veghează buna desfăşurare a transporturilor Dumneavoastră. Personalul firmei noastre este unul profesionist, cu experienţă şi punctual la dispoziţia Dumneavoastră în orice moment, pregătit să rezolve orice eventuală problemă operativă apărută în timpul transportului şi să ofere totodată transparenţă şi siguranţă transportului.
 • Prin politica firmei noastre urmărim să acoperim nevoile clienţilor ILT pe tot parcursul anului, indiferent de perioadă sau de fluctuaţiile pieţei.
 • Fiecare partidă de marfă este tratată individual, specialiştii noştri urmărind permanent locaţia exactă în care se află marfa Dumneavoastră.
 • Echipa ILT urmăreşte buna desfaşurare a transportului mărfii Dumneavoastră, din momentul preluării acesteia şi până în momentul predării ei beneficiarului. Fiecare comandă de transport în parte, de la primirea ei şi până la livrarea mărfii, este executată şi controlată de către expediţionerii noştri experimentaţi.
 • Fiind client ILT veţi beneficia şi de o reţea eficientă de parteneri de prestigiu, calificaţi, care şi-au dovedit profesionalismul în fiecare situaţie, având astfel posibilitatea de a vi se oferi servicii de transport şi expediţie la cele mai înalte standarde.
 • Fiind clientul ILT aveţi posibilitatea urmăririi derulării transportului efectuat sau angajat, echipa ILT fiind în legătură permanentă cu şoferul care efectuează cursa de transport.
 • Încercăm să oferim cele mai bune soluţii de transport marfă la preţuri competitive şi flexibile, în funcţie de necesitatea şi comanda Dumneavoastră. Tarifele practicate sunt negociabile în funcţie de durata, distanţa, cantitate şi frecvenţa comenzilor.
 • Apelând la serviciile noastre vă vom oferi soluţii, indiferent că este vorba de transporturi ocazionale sau că doriţi servicii de transport pe bază de contract.
 • Tehnologia modernă de circulaţie şi informaţie de care dispune ILT asigură desfaşurarea curselor de transport în condiţii optime.

Referitor la calitate :

 • Pentru asigurarea unui standard înalt al serviciilor pentru satisfacţia dumneavoastra ne-am edificat în domeniul expediţiei internaţional şi a transportului.
 • Pentru atingerea tuturor obiectivelor (pentru atingerea satisfacţiei dumneavoastră în ceea ce priveşte serviciile oferite), colectivul nostru oferă o atenţie deosebită managementului calităţii, având asumată o mare responsabilitate în faţa clientului nostru, deoarece credem că odată cu realizarea celor mai bune soluţii a sistemului specific de proceduri care privesc CLIENTUL, marca ILT va fi completă. Acest lucru se datorează faptului că acest sistem necesită cerinţe de analiză continuă şi optimizare a fiecărui element specific din cadrul obiectivului COMPANIEI