Vă întrebaţi poate, ce are de oferit nou o altă Companie de expediţie şi transport, într-un moment în care piaţa românească şi europeană sunt extrem de dinamice, iar concurenţa este cel puţin acerbă în acest domeniu?

Răspunsul şi totodată convingerea că aţi decis bine alegând INTERNATIONAL LINES TRANSPORT le veţi primi numai în momentul în care veţi solicita firmei noastre un serviciu în materie de transport, expediţie de marfă şi – nu numai!

Acum, aici, noi vă putem numai mărturisi raţiunea care a stat şi stă la baza existenţei noastre; motivaţia noastră a fost şi este dorinţa imperioasă de a funcţiona bine, de a fi o companie serioasă, în care clientul nostru este pe primul loc.
Credem în garantia lucrului bine făcut şi pentru că suntem convinşi că forţa grupului este dată de buna coordonare a planurilor de viitor cu angajamentele prezentului, încă de la înfiinţarea noastră am elaborat un plan de acţiune pe termen lung, iar obiectivele principale stabilite de noi atunci şi duse între timp la îndeplinire sunt următoarele:

  • Să fim o echipă dinamică, cu oameni experimentaţi care îşi cunosc îndeaproape munca şi o stăpânesc întru totul, echipă pentru care domeniul transporturi nu are secrete, echipă care acceptă fiecare zi ca pe o nouă provocare. În prezent formăm o echipă care întruneşte toate aceste condiţii.
  • Să creăm pentru angajaţii noştri cele mai bune condiţii de muncă, birouri amenajate modern, utilate cu toate cele necesare, dispunând de o tehnologie ultramodernă care este de un real folos atât salariaţilor noştri, dar nu numai.
  • Comunicarea în timp real este asigurată printr-un sistem informatic inovator care include management personalizat al serviciilor oferite, având în dotare sisteme moderne de comunicaţii şi o infrastructură informatică de ultimă generaţie, făcând posibilă în orice moment oferirea partenerilor şi clienţilor noştri de informaţii exacte referitoare la mărfurile transportate, poziţia camioanelor, etc.
  • Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor noştri şi pentru a îmbunătăţi permanent modul de lucru, compania noastră a considerat că este necesar și a implementat un sistem de management al calităţii certificat de TUV Germania..
  • Suntem o casă de expediţie care, datorită serviciilor oferite şi calităţii lor, ne clasam intre primele case de expediţie din România.

Din punctul nostru de vedere, aceste date statistice sunt cea mai bună carte de vizită şi totodată vorbesc despre noi, despre ceea ce suntem şi ne caracterizează, despre aspiraţiile şi intenţiile noastre – prezente şi viitoare. Pornind de la considerentele arătate, am procedat la această metodă de prezentare. Prin date concrete putem dovedi cel mai bine faptul că, deşi suntem o companie tânără, suntem o companie dinamică şi foarte serioasă in ceea ce facem, că ţelul nostru este intr-adevăr satisfacţia deplină a clienţilor noştri.

Şi pe această cale încercăm să fim mai aproape de clienţii noştri, de dorinţele şi nevoile lor. Calitatea, siguranţa şi promptitudinea serviciilor oferite se datorează echipei noastre – calificată şi motivată, cu experienţă de mai mulţi ani în acest domeniu de activitate; se datorează şi miilor de comenzi onorate şi urmărite sub strictă supraveghere, precum şi pe kilometrii parcurşi în toată Europa, nici o rută nerămânând străină nouă. Se datorează mai ales Dumneavoastră, clientul nostru, care aţi avut incredere în noi, ne-aţi acceptat şi ne-aţi dat şansa de a vă arăta ceea ce putem face, fapt pentru care vă mulţumim!