Să fim reper de excelenţă pentru serviciile de logistică şi transport național și internaţional, oferind beneficii maxime clienților noștri!

Pentru că într-adevăr ne pasă, principala noastră misiune este să oferim servicii atât de performante calitativ, încât clienţii noştri să fie cu adevărat mulţumiţi!

Ne pasă de clientul nostru.
Ne pasă să avem întotdeauna o soluţie optimă pentru clientul nostru.
Ne pasă de serviciile pe care le oferim şi de calitatea acestora.
Ne pasă să oferim clientului nostru servicii complete: transport (terestru, maritim, aerian), logistică, depozitare, astfel încât acesta să nu întâmpine nicio dificultate.
Ne pasă să dezvoltăm relaţii reciproc avantajoase cu furnizorii noştri.
Ne pasă de motivarea şi satisfacerea nevoilor personalului nostru.
Ne pasă de sporirea continuă a performanţelor noastre.
Ne pasă de imaginea ILT pe piaţa de specialitate.
Ne pasă de ILT şi de DUMNEAVOASTRĂ.

Şi pentru că ne pasă,

Vrem să oferim clientului nostru servicii de cea mai bună calitate, la preţuri competitive.
Vrem să avem întotdeauna o soluţie optimă pentru orice problemă şi situaţie din domeniul nostru de activitate.
Vrem să lărgim aria de activitate, în sensul de a oferi clienţilor noştri nu numai servicii de expediţie, ci şi de transport, logistică, depozitare.
Vrem să ne atragem furnizorii astfel încât toate părţile implicate să beneficieze de servicii de calitate şi recunoaşterea acestora. Vrem ca şi furnizorii noştri sa fie mulţumiti, astfel încât randamentul fiecăruia să fie la cote maxime – totul pentru un ţel comun şi anume satisfacerea oricărei nevoi din partea clienţilor.
Vrem ca echipa ILT să fie pe deplin mulţumită de tot ce oferă ILT, pentru ca aceasta, la rândul ei, să facă totul pentru a vă mulţumi pe Dumneavoastrã.